mr. S.M. Kurvers Strafrecht Advocaat

profielfoto Suuz-resized

mr. S.M. Kurvers (Suzanne)

Strafrechtadvocaat

Suzanne heeft gestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. In 2008 is zij afgestudeerd met als specialisatie Strafrecht.

Hierna is Suzanne ruim 10 jaar werkzaam geweest bij Van Berge Henegouwen advocaten, een gerenommeerd strafrechtelijk gespecialiseerd advocatenkantoor in Maastricht. Na ruim 10 jaar met veel passie en plezier cliënten te hebben bijgestaan in zowel grote spraakmakende strafzaken als kleine strafzaken, maakte zij de overstap naar Roermond.

Na een korte periode bij een strafkantoor in Roermond, heeft zij besloten dat het tijd werd om een stap vooruit te zetten. Dit heeft geleid tot de start van Heemskerk & Kurvers Advocaten.

Suzanne staat verdachten bij in diverse procedures: van complexe mega-zaken tot kleinere zaken bij de politierechter. Maar of het nu een grote of kleine zaak betreft, Suzanne gaat altijd met gedrevenheid voor het beste resultaat. Zij begrijpt heel goed dat ook in kleine strafzaken de individuele belangen heel groot kunnen zijn. Als het om juridische expertise en een goede verdedigingsstrategie gaat, bent u bij haar in goede handen. Daarnaast heeft Suzanne de vechtlust die nodig is om tijdens de rechtszitting het optimale resultaat te behalen!

Suzanne is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht. Voor deze inschrijving dient zij voortdurend te voldoen aan de geldende kwaliteitseisen die de Nederlandse Orde van Advocaten aan een dergelijke inschrijving stelt.

Aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtwetenschappen van de Universiteit Utrecht volgde Suzanne de Specialisatieopleiding Strafrecht. Tevens is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).